Stap 1. Wij maken graag kennis

Een woning aankopen doet u niet elke dag. Wij wel. Hoe we dat doen vertellen we u graag tijdens een kennismakingsgesprek bij u thuis. Maar belangrijker nog: u vertelt ons wat uw wensen zijn. Klikt het, dan gaan we voor u aan de slag. Kijkt u liever nog even verder? Even goede vrienden.

Stap 2. Samen vinden we uw droomwoning

Internet staat vol met woningen die in verkoop zijn. Maar niet alle huizen die te koop zijn of die binnenkort op de markt komen, kunt u daar zo maar vinden. Wij kunnen dat wel. Daarvoor schakelen wij ons lokale netwerk in. Samen we vinden we uw droomwoning zeker.

Stap 3. Wij kijken net even verder

Hebben we een woning gevonden die bij u past? Dan gaan we samen op pad om het huis te bezichtigen. U kijkt of de woning u aanspreekt, wij kijken net even verder. We zien eventuele gebreken, vragen door als iets ons niet duidelijk is en we brengen de woning helemaal in kaart.

Stap 4. Een scherpe en marktconforme aankoopprijs

U bent eruit, deze woning wilt u kopen. Dan voeren wij graag de onderhandelingen voor u. Wij worden namelijk niet gehinderd door emoties en kunnen daardoor een echt scherpe en marktconforme aankoopprijs bedingen. Voor een vast, vooraf afgesproken bedrag.

Stap 5. Van A tot Z Goed Geregeld

De koop is gesloten, maar onze dienstverlening houdt daarmee niet op. Als u dat wilt brengen we u in contact met een taxateur of een notaris. En natuurlijk controleren we de koopakte en geven u graag een onafhankelijk financieel advies. De aankoop is geslaagd. Van A tot Z Goed Geregeld.