Stap 1. Wij maken graag kennis

Wij komen bij u thuis. Om uw woning te bekijken, maar vooral om te kijken of het klikt. Tijdens de kennismaking zijn we direct eerlijk. Is verkopen inderdaad een goede keuze? Is uw woning wel verkoopklaar en is de prijs die u in gedachten heeft reëel? We hebben heel wat te bespreken.

Stap 2. Uw woning onder een vergrootglas

Dat doen we heel secuur. We bekijken de wijk en straat waarin u woont, beoordelen de staat van onderhoud, meten alle ruimtes op en maken een lijst van extra’s die uw woning uniek maken. Vervolgens maken we professionele foto’s van uw woning, van binnen en van buiten.

Stap 3. Een fraaie presentatie van uw woning

Goed geregeld Makelaardij is VBO makelaar. Dat betekent dat uw woning op Funda wordt gepresenteerd. Wij plaatsen een verkoopbord en we bespreken de eventuele mogelijkheden die er zijn om uw woning extra onder de aandacht te brengen. Opvallend en aansprekend. Online en offline.

Stap 4. Een reƫle prijs voor uw woning

Komen er kijkers? Dan leiden wij hen rond. Wordt er een bod gedaan, dan doen wij de onderhandelingen. En omdat wij het spel van vragen en bieden als geen ander kennen, komen we altijd snel tot de meest reële verkoopprijs voor uw woning. 

Stap 5. Van A tot Z Goed Geregeld

Is de koop gesloten? Dan maken wij de koopakte op met daarin alle afgesproken voorwaarden. Op de dag van de notariële overdracht inspecteren we samen met de kopers nog eenmaal uw woning en nemen we de meterstanden op. De verkoop is geslaagd. Van A tot Z Goed Geregeld.